Per 1 juli is Eva de Jong zakelijk directeur bij SNTR. “Ik houd me bezig met het aansturen van het team dat onze deelnemers naar een duurzame toekomst in Nederland begeleidt. Mijn doel is dat de deelnemers ons programma afronden op een moment dat ze zelfredzaam zijn en hun weg in Rotterdam weten te vinden.”

“Ik zet me graag in voor de stad Rotterdam, waarvan ik een trotse inwoner ben. Na mijn studie bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit ben ik aan de slag gegaan in de financiële tak van de muziekindustrie en later heb ik als Hoofd Bedrijfsvoering gewerkt bij International Film Festival Rotterdam. Ik wilde mijn zakelijke expertise graag inzetten in de maatschappelijke sector en gelukkig vond ik die kans binnen SNTR als Hoofd Bedrijfsvoering. Ik was verantwoordelijk voor de zakelijke afdelingen, zoals Financiën, Office Management en HR, maar ook voor verschillende uitvoeringsteams, zoals Huisvesting en Taal.

De combinatie van de maatschappelijke relevantie van de vraagstukken waar SNTR zich mee bezighoudt en de passie waarmee het team van SNTR aan de slag gaat met onze doelen geeft mij veel energie. Ik ben er dan ook trots op dat ik me inmiddels zakelijk directeur mag noemen van deze prachtige dynamische organisatie. Ik hoop dat ik samen met mijn gemotiveerde team en collega-directeur Marte van Oort nog veel statushouders naar een duurzame toekomst hier in Rotterdam mag begeleiden.”