Met ingang van haar zwangerschapsverlof op 1 juli 2020 stopt Sayida Goedhoop als directeur van Stichting Nieuw Thuis Rotterdam (SNTR). Ze draagt het stokje over aan Eva de Jong en Marte van Oort. Eva, op dit moment Hoofd Bedrijfsvoering bij SNTR, zal de rol van zakelijk directeur op zich nemen en zich richten op de dagelijkse operatie. Marte, op dit moment programmamanager bij Stichting de Verre Bergen (SDVB), zal de rol van strategisch directeur op zich nemen en zich richten op de doorontwikkeling van SNTR. Samen zullen ze SNTR naar de volgende fase brengen. Sayida:

“Ik heb SNTR vanaf het begin met heel veel liefde en een geweldig team mogen opbouwen. Nu de organisatie staat en we de begeleiding van de eerste 200 gezinnen bijna hebben afgerond is het tijd om me te verbreden naar andere maatschappelijke thema’s. Met zowel voldoening als pijn in mijn hart neem ik afscheid van de deelnemers, mijn collega’s en alle partners waarmee ik heb samengewerkt binnen SNTR. Ik kijk ernaar uit om me na mijn verlof ook weer in te zetten voor de stad middels andere programma’s, en ik hoop velen van u dan ook nog tegen te komen in het werkveld.”

Sayida blijft werkzaam voor Stichting de Verre Bergen (SDVB) en is bereikbaar via sgoedhoop@sdvb.com. Eva is te bereiken via edjong@sntr.nl en Marte via mvoort@sntr.nl.