Word vrijwilliger

Word vrijwilliger in onze klas! Want, het start met taal…

Als vrijwilliger bij SNTR draag je direct bij aan de toekomst van onze deelnemers. Taal is wat ons aan elkaar verbind en biedt kansen! Wij geven nieuwkomers taalonderwijs van hoge kwaliteit, participatielessen en les in digitale vaardigheden. We verwachten dat ons programma gaat groeien en we veel vrijwilligers nodig hebben. Daarom zijn wij op zoek naar Taalmaatjes en Taalassistenten in de klas.

Voor deelnemers is het soms lastig om de Nederlandse taal te leren of om de buurt of stad te leren kennen. Als maatje zet je jouw kwaliteiten in en help je de aan jou toegewezen deelnemer met participeren in de samenleving. Heb jij een uurtje in de week over? Lees hier meer over de taalmaatjes.

Voor het ondersteunen van de taaldocenten en de coaches van de participatiemodules (praktijklessen) zoeken we enthousiaste vrijwilligers die willen helpen in de lessen op onze twee locaties in Rotterdam Noord (Schiekade 101) en Rotterdam Zuid (Slingeplein 8). Heb jij een paar uurtjes in de week over? Lees hier meer over de taalassistenten.

Wat bieden wij?

Een leuke vrijwilligerspositie in een gezellig team. Je krijgt begeleiding en ondersteuning bij het uitvoeren van je taken. Verder is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je wordt goed voorbereid op je werkzaamheden. Daarbij zijn er trainingen en bijeenkomsten. En eventueel een vrijwilligersvergoeding.

Heb je interesse?

Dan gaan wij graag op korte termijn met je in gesprek! Stuur jouw motivatie en curriculum vitae naar Vrijwilligers SNTR t.a.v. Irene de Kruijf en Patrick Calor (vrijwilligers@sntr.nl). Voor eventuele vragen kun je contact opnemen per e-mail (vrijwilligers@sntr.nl) of telefonisch op 010-3101100.

Omhoog